LEKAR FÖR ALLA

25 ROLIGA LEKAR TILL MÖHIPPAN Nya, gamla och klassiska möhippelekar

Women at a bridal shower or bachelorette party stretching their hands out together in a ring. They have TEAM BRIDE written on the back of their hands.

Ska du anordna en möhippa för en nära vän, familjemedlem, kollega eller släkting? Vad fint av dig! Lekar brukar vara ett populärt och uppskattat inslag på möhippor - både som isbrytare för okända ansikten och för att den blivande bruden ska komma i rätt stämning.

Här får du tips på lekar av alla dess slag. Det är alltifrån lekar som kan lekas inomhus hemma i vardagsrummet till lekar du kan använda dig av i bilen, i en park eller ute på stan. Många av lekarna är ganska korta och enkla att genomföra, vilket är perfekt att klämma in under en dag då ni är på språng.

Bland lekarna kommer du hitta både kluriga och lugna lekar med papper och penna, men också fartfyllda utomhuslekar, tips på charader och annat skoj - ofta med förslag på hur du kan göra leken en aning mer pinsam eller fräck.

Viktigast är givetvis att ni alla har roligt och framförallt att den blivande bruden får en minnesvärd toppendag!

Köp paket med 11 Möhippe-printables

Vi har skapat stenciler (printables) redo att skrivas ut. Dessa hjälper dig förbereda inför möhippe-lekarna.

Köper du mitt paket med egendesignade printables får du genast ett mail med länk till de nedladdningsbara filerna. Du kan skriva ut hur många exemplar du vill.