Lekar För Alla
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Partykungen.

Tips på halloweenlinser med styrka (och utan) Köp färgade linser till halloween

I det här inlägget tänkte jag tipsa om färgade linser - både med och utan styrka.

Färgade linser med styrka

Färgade linser brukar vara en populär detalj till halloweensminkningen och finns i massor med olika varianter. Något som dock brukar vara lätt att glömma är att det faktiskt finns färgade linser med styrka. Ett tacksamt tillskott för dem som behöver.

En bra ansiktssminkning är såklart viktig och lägger grunden till allt - men ett par färgade linser som komplement brukar vara otroligt effektfullt och göra stor skillnad.

Det krävs såklart lite jobb med att få linserna på plats om man inte är van, men det brukar alltid lösa sig. Se till att vara varsam, tvätta händerna ordentligt innan och framförallt - öva innan eller börja i god tid med att försöka sätta i dem om du är nybörjare.

4 Tips på färgade linser med styrka till halloweenfesten

Samtliga linser är 12-månaderslinser och är rekommenderade från 18 års ålder.

Färgade linser utan styrka

Om du inte har behov av halloweenlinser med styrka så lider du ingen nöd eftersom utbudet brukar vara enormt. Alla linser ovan finns t.ex. att köpa även utan styrka.

Här tänkte jag tipsa om några av de linser jag själv tycker ger häftigast effekt att använda. För om vi ska vara ärliga så brukar det vara himla kul att prova linser som gör stor skillnad för utseendet.

Något som är bra att vara medveten om är att linser som inte har ett symmetriskt utseende kan vara lite opålitliga att använda. Linserna kan nämligen råka vrida på sig under användandets gång.

Med symmetriska linser spelar ju det här ingen roll, men med populära färgade linser som t.ex. kattögon så kan de tyvärr ibland råka hamna på tvären med ett resultat som kan se lite lustigt ut. Är du okej med detta och tycker att det är lätt att rätta till om så behövs så är det bara att köra!

6 Tips på färgade linser till halloweenpartyt

Lättanvända symmetriska linser

Avancerade (men häftiga) linser